Wat is een anaal vibrator?

Een anaal vibrator is bedoeld voor stimulatie in en rond de anus. De anale vibrator veroorzaakt trillingen die voor zeer prettige sensaties zorgen in de anaalstreek. Anale vibrators zijn ook speciaal ontworpen voor penetratie van de anus. Zo zijn ze voorzien van een licht gebogen kop en een brede basis zodat de anale vibrator niet helemaal in het rectum kan. De vorm is meestal ook iets dunner dan anale dildo’s. Naast penetreren kunnen anaal vibrators soms ook vibreren, pulseren en/of roteren. Vaak hebben ze ook meerdere vibratie standen en snelheden.


Een anale vibrator heeft een dunnere kop dan een vibrator voor vaginale stimulatie omdat deze dan gemakkelijker is om in te brengen. Anaal vibrators zijn in tal van verschillende ontwerpen beschikbaar. Zo kunnen ze voorzien zijn van een extra kop voor extra stimulatie van het perineum. Daarnaast is de schacht van de vibrator glad, geribbeld of golvend van structuur. Een anaal vibrator is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Voor mannen zijn tevens prostaat stimulators beschikbaar die voorzien zijn van een gebogen schacht en iets dikkere kop zodat de prostaat beter bereikt en gestimuleerd kan worden.


Hoe kies je de juiste anaal vibrator?

Persoonlijke voorkeur speelt een grote rol bij het kiezen van de juiste anaal vibrator. Voor beginners is het zeer verstandig om te beginnen met een smallere versie. Dit geldt zowel in lengte als diameter. Zo kan je gewenning creëren met anale penetratie. Tevens is het voor beginners beter om te kiezen voor een flexibele anale vibrator dan een glazen of stalen variant.


Mocht je al wat meer ervaring hebben met anale stimulatie dan kan je denken aan een anaal vibrator met een iets bredere diameter of een anale vibrator voorzien van een noppenstructuur. Dit zijn toelopende anale vibrators die telkens een beetje groter en breder worden. Voor hele ervaren vrouwen en mannen zijn er stalen, opblaasbare of glazen anaal vibrators beschikbaar. Met deze kan je harder penetreren.


Het maakt niet uit of je ervaren bent of niet. Het wordt ten zeerste aanbevolen om bij anale penetratie gebruik te maken van glijmiddel. De anus maakt van zichzelf geen vocht aan waardoor anale glijmiddel eigenlijk noodzakelijk is.


Anaal vibrator kopen

Als je op zoek bent naar een ruim aanbod aan anale vibrators dan ben je bij Sexshop City op de juiste plek. Je hebt keuze aan tal van verschillende modellen, kleuren en merken. Jouw bestelling wordt natuurlijk geheel anoniem verpakt en bezorgt. Mocht je een bestelling plaatsen voor 23:30 dan heb je jouw anaal vibrator de volgende dag al in huis.