Lokale marketing in de buurt

Lokale marketing in de buurt

Wist je dat 46% van alle Google Zoekopdrachten die gedaan zijn gericht op de lokale markt. Mensen willen namelijk graag iets eerst bekijken en dan kopen of ze kiezen voor service in de buurt. Hier zit dus een grote markt in voor de kleine tot middelgrote bedrijven. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de verkopen via lokale zoekopdrachten hogere conversie getallen hebben. Dat betekend dat je meer verkopen realiseert voor elke klik die een gebruiker doet. De laatste jaren is dit met 200% toegenomen wat je wel een enorme stijging mag noemen. Voornamelijk zijn dit mobiele gebruikers dus het is ook belangrijk dat je een responsive en snelle website hebt.

 

Waarom Designmarketking?

Wij zijn al meer als 20 jaar actief in de webdesign en marketing. Een leuk mooi plaatje kan uitnodigend zijn maar duurt het langer dan 5 seconden om de website te laden? Dan is in 73% van de gevallen de klant al afgehaakt helaas. Wij hebben dus niet alleen de kennis maar ook de ervaring. Door snel te schakelen hebben wij de nieuwste SEO, SEA en marketing technieken onder de knie. Dus wanneer de tijden veranderen dan zit je bij ons ook nog goed. Ook zijn we niet van de verplichte jaarlijkse contracten. Gewoon maandelijks opzegbaar. Het kan iedereen overkomen dat het eens tegen zit en er even geen


Het lokale succes plan

Dit zijn de belangrijkste punten die wij met jou bespreken:

 

1. Buurt

Omdat wij marketeers in elke regio hebben weten wij hoe de markt bij jou in de buurt in elkaar zit.


2. Regio

Naast in de buurt verkopen kun je bij ons doorgroeien naar bijvoorbeeld in de hele regio verkopen.


3. Google local

Google en Youtube zijn de belangrijkste kanalen om lokaal en via zoekmachines wat te bereiken.


4. Social local

Via social media hou je jouw klanten op de hoogte en bied je ze een eenvoudige klantenservice.

 

Wat bereik je met lokale marketing

Met lokale marketing bereik je de klant die belangrijk is. Namelijk diegene die gemakkelijk vaker bij jou terug kan komen. Het is dus belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten.

- Wij stellen de juiste lokale SEO instellingen in

- Lokaal adverteren via Google, Facebook, Youtube en meer

- Zoek en trefwoorden onderzoek

- en nog 1000+ dingen meer zijn mogelijk