Leuke subtropische zwembaden in Nederland

Wil je een middagje of dagje gaan zwemmen? In Nederland zijn leuke subtropische zwembaden te vinden. Hieronder vind je een paar tips.


Duinrell in Wassenaar

Bij attractie- en vakantiepark Duinrell ligt een mooi groot zwembad: het tikibad. Hier vind je heel veel glijbanen, zowel binnen als buiten. Leuk voor zowel kleine als grote kinderen én volwassenen.


Golfbad in Oss

Het Golfbad in Oss is een groot en leuk zwembad in Brabant, met grote kinderzwembaden met kleine glijbaantjes waar de kleintjes zich kunnen uitleven. Er is ook een grote glijbaan voor oudere kinderen of volwassenen.


Aqua Mundo Kempervennen

Bij de Kempervennen kun je ook dagpassen kopen om te zwemmen. Dit is een vakantiepark van Center Parcs met een heel mooi subtropisch zwembad. Denk aan een wildwaterbaan en andere gave dingen. Je kunt er natuurlijk ook meteen een weekend weg van maken. Sowieso zijn in Nederland veel vakantieparken met een subtropisch zwembad te vinden. Campings trouwens ook.


Sportiom in Den Bosch

Eén van de hoogtepunten van Sportiom is ongetwijfeld het AquaFun gedeelte. Dit subtropische zwemparadijs heeft alles wat je je kunt wensen voor een dagje uit met het gezin: golfslagbaden, glijbanen, wildwaterbanen en zelfs een buitenzwembad. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, terwijl volwassenen kunnen ontspannen in de whirlpools, stoomcabines en zonnebanken.


De Scheg in Deventer

Bij De Scheg in Deventer is zwemmen een unieke beleving dankzij de golvende wateren, spectaculaire glijbanen en het sfeervolle IJslands Badhuis met sauna's en stoombaden. Voor kinderen zijn er kleurrijke kinderzwembaden. Erg leuk voor een dagje zwemmen met de kids!