De koffiebeker is het geschenk dat altijd scoort

Je denkt misschien: "Een beker is een beker." Maar nee, dat is niet zo. Een beker met jouw logo of een catchy slogan wordt elke dag gezien. Dat is pas reclame die blijft plakken. Of je nu gaat voor een subtiele bedrukking of juist een knallende kleur, het zorgt ervoor dat je merk blijft hangen.


Goed voor de planeet

Weg met die wegwerpbekers! Een bedrukte, herbruikbare koffiebeker is niet alleen goed voor je imago, maar ook voor de aarde. Met duurzaamheid als een trending topic, laat je hiermee zien dat je geeft om de planeet. Dubbele winst!


Een beker voor elke gelegenheid

Of je nou een hippe start-up bent of een gevestigd bedrijf, er is een koffiebeker voor elk budget. Ga je voor luxe met een beker van bamboe of is een simpele, maar stevige, plastic variant meer jouw ding? De keuze is reuze.


Relatiegeschenk met een twist

Wil je het nog specialer maken? Wat dacht je van een QR-code onderaan de koffiebeker die leidt naar een exclusieve aanbieding op je website? Of een beker die van kleur verandert als er hete koffie in zit? De mogelijkheden zijn eindeloos!


Koffiebekers met bedrukking zijn veel meer dan een plek om je koffie in te gieten. Ze zijn een visitekaartje, een statement en een dagelijkse herinnering aan jouw merk. Dus de volgende keer dat je een relatiegeschenk kiest, denk dan aan de goede oude bedrukte koffiebeker.